Trouwjurk
Laten maken
Wil jij graag je trouwjurk laten maken, omdat je de rok van de ene wil en de top van een andere jurk? Of heb jij een geweldig ontwerp in je hoofd voor jouw trouwjurk en kun je die nergens vinden? Dan hebben wij de oplossing voor je.

Door middel van onze mix and match collectie kunnen we uitzoeken wat je precies zou willen en wat ook bij jou figuur past. Dat wordt dan de basis van jouw trouwjurk. Van daar uit kunnen we alles maken wat jij mooi vindt.

We gaan uitvinden welke stoffen jij mooi vindt, welk model, en wat er verder op of aan de jurk moet om het jouw droomjurk te maken. Er is keuze uit tientallen kantsoorten, we kunnen er blingbling op zetten, of juist de jurk in zijn eenvoud laten stralen. Wil je een wijde rok of juist heel strak? Wil je tule of satijn, of juist het soepelvollende chiffon of crêpe? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij zullen je helpen je keuzes te maken en ervoor te zorgen dat jouw jurk een one of a kind trouwjurk wordt. Laat jouw dromen uitkomen en vertel ons je wensen. Wij zorgen ervoor dat ze werkelijkheid worden.