Bruidsatelier

Trouwjurk vermaken als je zwanger bent

Je trouwjurk laten vermaken als je zwanger bent,

is net even een ander verhaal dan een standaard vermaking. Je lichaam verandert voortdurend en je wilt natuurlijk wel dat je trouwjurk op de dag precies goed zit. Het is dan ook noodzakelijk dat je trouwjurk pas op het laatste moment wordt aangepast op jouw lichaam. Bij Atelier Almere kun je daar in overleg met de coupeuse een goede afspraak over maken.

Afhankelijk van de vermaking zal zij met je afspreken om in de laatste week voor je bruiloft de aanpassingen te doen die nodig zijn. Mocht je bijvoorbeeld ook bandjes willen of een kanten top op je strapless jurk laten maken, dan zal de coupeuse je vragen voor dat gedeelte al eerder een afspraak te maken. Dan kan zij daar alvast aan werken en hoeft ze in de laatste week alleen nog de kleine aanpassingen te doen. Geen zorgen dus of je jurk goed zal zitten, wij zorgen ervoor dat je er stralend uit zult zien! Aan je jurk mag het niet liggen 🙂

Heb jij je jurk al in huis en ben je nu zwanger?

Wacht dan niet langer en maak een eerste afspraak met de coupeuse om te zien of je jurk aangepast kan worden aan een zwangere buik. Heel vaak lukt dat , soms moet er een andere oplossing gezocht worden. Het is dat fijn om daar ook de tijd voor te hebben. De laatste aanpassingen zullen dan zoals boven omschreven in de laatste week gebeuren. Hoe dan ook, er zijn heel veel mogelijkheden om zwanger te zijn en er toch fantastisch uit te zien op jouw grote dag in jouw trouwjurk.

Ons naai atelier in Almere is speciaal gericht op het vermaken van trouwjurken. Want de zoektocht naar jouw jurk was hopelijk een feest en je bent verliefd geworden op die ene jurk.

Gefeliciteerd!

Terug naar overzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.